Carsten Topholt, finansdirektør for TV2

 

Carsten Topholt er cand.scient.pol og kandidat i filosofi fra Københavns Universitet. På kulturområdet fortæller hans CV om ansættelse som vicedirektør i Slots- og Kulturstyrelsen i tre år og medlemskab af Nordisk Kulturfond.

Carsten har skiftet mellem offentlig og privat ansættelse, hvilket har givet ham et bredt perspektiv på politik, organisation og ledelse. Først blev han ansat og senere kontorchef i Finansministeriet, så konsulent hos McKinsey, så igen Finansministeriet og koncernøkonomichef i Indenrigsministeriet, så vicedirektør i Slots- og Kulturstyrelsen, partner hos McKinsey, og nu altså posten som finansdirektør hos TV2.

Vores interesse for Carsten som relevant oplægsholder blev vakt af hans meget interessante bog, ”Kultur og Politik”, der sætter kulturpolitikken ind i en større national, politisk og filosofisk fortælling. Den er et velkomment supplement den ellers lidt sektorprægede snak, vi har med hinanden om kulturpolitik.

Se andetsteds i nyhedsbrevet om bogen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.