Seminarer og oplæg

Af Jens Nielsen

Der er rigtigt kommet gang i foreningens funktion som konsulent for kulturbestyrelserne.

Foreningen har i 2018 været efterspurgt som oplægsholder for kulturbestyrelser og organisationer rundt omkring. Det har både været som moderator og oplægsholder for hele strategiseminarer, eller det har været oplæg undervejs i seminarer. Det har været ved konferencer og på Kulturmødet på Mors. En kommune og nogle institutioner har bedt om oplæg som led i deres foredragsrækker eller bestyrelsesmøder. Erfaringen er, at der er grøde i bestyrelsesudviklingen rundt omkring. En grundig drøftelse af bestyrelsesrollen og -sammensætningen ser ud til at komme på dagsordenen mange steder. Der er en stigende forståelse for, at et aktivt og konstruktivt samspil med direktøren om den strategiske udvikling er afgørende for institutionens udvikling.

Hør mere om at få en oplægsholder ud på 4035 7071 eller skriv til info@kulturbestyrelser.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.