Spørgeskemaundersøgelse af praksis i danske kulturbestyrelser

Ny afleveringsfrist 3. oktober

Som vore læsere er informeret om, er Danske Kulturbestyrelser ved at gennemføre en spørgeskemaundersøgelse med henblik på at skabe et nyt kodeks med tilhørende værktøjskasse for det gode bestyrelsesarbejde. Det sker i samarbejde med en række brancheorganisationer inden for kultur samt Kommunernes Landsforening. Pluss Leadership står for gennemførelsen af undersøgelsen.

Afleveringsfristen er forlænget med en uge til den 3. oktober. Spørgeskemaet skal blot være afsendt onsdag den 3. oktober inden kl. 24, så vil svaret blive medtaget i undersøgelsens data.

Sidder du i en kulturbestyrelse, og skulle du af en eller anden grund ikke have hørt om undersøgelsen, så er du velkommen til at maile til jens@kulturbestyrelser.dk, så vil vi sende dig et link til spørgeskemaet og information om undersøgelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.