Er I en rigtigt god kulturbestyrelse?

…så søg nominering til prisen ’Årets Offentlige Bestyrelse’ 2018

Har din bestyrelse gjort det godt, er hæderen inden for rækkevidde. Ansøgningsfrist 15. oktober. Vinderne modtager prisen – diplom, blomster og en lille skulptur – på Årets Offentlige Bestyrelseskonference 6. november.

Danske Kulturbestyrelser er medarrangør af Årets Offentlige Bestyrelseskonference, og vi opfordrer vores dygtige bestyrelser til at bruge en times tid på at udfylde nomineringsskemaets seks punkter. Find skemaet her.

Det er en kærkommen anledning til, at vi får fokus på den store og vigtige indsats, I yder. Det er i øvrigt gratis at lade sig nominere. Skulle I ikke vinde blandt alle offentlige bestyrelser, så er der stadig hæderen som ”Best in Class”, dvs. bedste kulturbestyrelse. Det blev BaggårdTeatret fra Svendborg sidste år. De blev efterfølgende portrætteret her i nyhedsbrevet.

Læs mere om pristildelingen her.

Det udfyldte skema sendes til Jens Kristian Sommer, redaktør for Dagens Dagsorden på mail: jks@pluss.dk vedhæftet virksomhedens/institutionens logo. Har I spørgsmål vedrørende udfyldelsen, så er han også klar til at hjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.