Efterårets konference om bestyrelsesarbejde under nedskæringspres

Kom med til Årets Offentlige Bestyrelseskonference 6. november:  Effektiviseringspres udfordrer bestyrelsernes ledelsesrum

Fra kulturen medvirker Lisbeth Knudsen, formand for Det Kongelige Teaters bestyrelse, Jan Ole Traasdahl, Slots og Kulturstyrelsen og Ulla Tofte, formand for Copenhagen Opera Festival og direktør for Museet for Søfart i Helsingør.

Hent konferenceprogram og tilmeld dig HER

Kulturens workshop

Eftermiddagen byder en interessant workshop med Jan Ole Traasdahl og Ulla Tofte, der vil give deres bud på en bedre omverdensanalyse og et bedre grundlag for strategilægning for kulturinstitutionerne.

Vi er medarrangør af Årets Offentlige Bestyrelseskonference sammen med vores kolleger i andre bestyrelsesforeninger og i brancheorganisationer

Vi får sammen viden om og inspiration til, at vores bestyrelser skaber ledelsesrum til at sætte udviklingsdagsordenen på et bagtæppe af ressourceknaphed, demografiske udfordringer, investeringsloft, etc. Kravet om, at bestyrelserne i denne bestyrelsesperiode træffer de vanskelige strategiske beslutninger, har aldrig været større.

Plenum: Når den centrale styringstankegang møder de reelle udfordringer

Formiddagens højdepunkt bliver en paneldebat mellem Allan Søgaard Larsen, Nina Smith, Anders Eldrup og Lisbeth Knudsen om muligheder for at skabe et ledelsesrum for bestyrelserne til at skabe udvikling af institutioner og selskaber inden for den økonomiske ramme fastsat af regering og folketing.

Afsættet for debatten er forudgående oplæg fra paneldeltagerne. Her spejler de deres personlige oplevelser fra formandsstolen i et gymnasium, en forsyningsvirksomhed og Det Kgl. Teater i de styringstanker, der er født på universitetet, i departementet og i et disrupted marked.

Større ledelsesrum til offentlige bestyrelser

Efter uddeling af prisen Årets Offentlige Bestyrelse får vi et friskt pust fra universitetsverdenen. Vi har nemlig udskrevet en prisopgave for studerende med overskriften Større ledelsesrum til offentlige bestyrelser”. Vinderen præsenterer sit bud, inden vi går hjem.

Håber vi ses den 6. november

Årets Offentlige Bestyrelseskonferencen afholdes 6. november fra 9.00-16.00 på Scandic Sydhavnen • Sydhavns Plads 15 • 2450 København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.