Årets Offentlige Bestyrelseskonference 26. oktober: Find vej i megatrends

Foreningen af Danske Kulturbestyrelser er medarrangør af Årets Offentlige Bestyrelseskonference sammen med de ti bestyrelsesforeninger og brancheorganisationer, som vi også indgår i netværk omkring tidsskriftet Dagens Dagsorden 

Vi har sammen med de øvrige offentlige bestyrelsesforeninger på Årets Offentlige Bestyrelseskonference valgt at sætte fokus på det helt fundamentale grundlag for udvikling af kultur- og uddannelsesinstitutioner samt forsynings- og infrastrukturvirksomheder. Både fordi det er et højaktuelt emne, vi alle skal forholde os til, og fordi et svigt ikke ”kun” går ud over kulturinstitutionerne; det vil også sætte selve bestyrelsesmodellen under pres.

Konturerne af fremtidens fælles udfordringer

Om formiddagen er vi sammen i plenum. Her tænder vi både det lange lys for at se konturerne af fremtidens udfordringer, og vi blænder ned, så vi kan se, hvordan vi skal prioritere i dag, for at blive klar til fremtidens udfordringer.

Løsningerne arbejdes der med sektorvist

Om eftermiddagen deler vi os i tre sektoropdelte workshops:

  • Uddannelse
  • Kultur
  • Forsyning og

Her fokuseres på den enkelte sektors udfordringer for at få en større forståelse af den kompleksitet, der møder os, og vi drøfter og inspirerer vi hinanden til at forberede vores institution eller virksomhed til den usikre fremtid.

Deltag flere og få større udbytte til rabatpris

Deltager I flere – eventuelt med repræsentanter for såvel ejere/tilskudsydere som direktion og bestyrelse – får I en fælles platform til konstruktivt at få magtrends integreret i den strategiske udvikling af jeres institution/festival. Rabatten består i, at hver femte tilmeldte fra hver virksomhed eller institution deltager gratis.

Konferencen slutter med overrækkelse af prisen “Årets Offentlige Bestyrelse” til den bestyrelse, som har haft succes med en særlig indsats. Vi åbner nominering umiddelbart efter sommerferien.

Konferencen afholdes på IDA Mødecenter • Kalvebod Brygge 31-33 • København • 26. oktober fra 9.00-16.00.

Læs mere om konferencen, hent konferenceprogrammet og se, hvordan du tilmelder dig her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.