Fondenes rolle i kulturlivets langsigtede udvikling

I løbet af sommeren har flere debatter kaldt på Danske Kulturbestyrelsers deltagelse. Spørgsmålet om fondenes langsigtede indflydelse på kulturlivet var et af dem, og foreningens formand, Finn Schumacker deltog i debatten i nyhedsbrevene Danmarks Fonde og Altinget.dk.

Hovedpointen var at betone behovet for langsigtet kapacitets- og vidensopbygning i den danske kultursektor samtidig med, at projekter, bygninger og nyskabende kunst støttes. Inspirationen kommer ikke mindst fra engelske og amerikanske fonde som omtalt i sidste nummer af nyhedsbrevet samt initiativer som Udviklingsplatform for Scenekunst, der er et samarbejde mellem Bikubenfonden og Kunstfonden.

Læs Finn Schumackers indlæg i Danmarks Fonde

Læs Finn Schumackers indlæg i Altinget Kultur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.